ŞİFALI TAŞLAR



Şifalı taşlar
, hastalıkları düzeltmek,insanın iç huzuru ve refahı arttırmak için çağlar boyu kullanılmıştır. Taşlarda bulunan yaşam enerjisi kalıcı olarak merkeze çekilir ve Merkeze yaklaşırken, yaşam gücü belirlenir.Bu dikkat, cankurtaran devrimini gemstone gücüne verir ve mücevherin gücünü, kişinin sağlıklı olmasını teşvik ederek iyileştirme güçleri ile kötü enerjinin serbest bırakılmasını sağlar.
Çağlar boyunca , taşlarıntedavi edici özellikleri, zarifliği ve büyüsü insanlar tarafından kullanılmıştır. Taş Devri nsanları, kristalden mücevher takıyorlardı.Değerli taşlar aksesuar olarak kullanılırdı. Mısırlılar tarafından tılsım yapmak için kullanılmıştır.Yunan mitleri, bu taşları olağanüstü güç olarak belirtmektedir.

Ayrıca, şifalı taşlar , Aztekler, Mayalar tarafından ritüel ve lansmanlarda yaygın olarak kullanılıyordu.Yahudi Başkâhinin zırhı değerli talşarla işlendi;bu taşlar kullanana güç taşıyordu.

Taşlar kötü enerjinizi sizden uzaklaştırabilir
, içinde bulunduğunuz alanı manevi olarak dezenfekte edebilir, sezgilerinizi güçlendirir,zihinsel yeteneklerinizi ve kendinize olan güveni artırabilir, sizde sevgi uyandırabilir.

About DayPARA

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder